Historien bag Getinge Cetrea

Getinge Cetreas første produkt, CCL Surgical, og den bagvedliggende teknologi blev oprindeligt udviklet som en del af forskningsprojektet "Det Interaktive Hospital" (iHospital). Dette forskningsprojekt var et samarbejde mellem forskere fra datalogisk institut ved Aarhus Universitet, Horsens Sygehus, Alexandra Instituttet samt en række mindre virksomheder.

iHospital-projektet resulterede i en ny generation af teknologi for det kliniske personale, som i sit strategiske fokus var radikalt anderledes end de mere traditionelle kliniske hospitalssystemer. Klinikernes begejstring for den nye løsning resulterede i etableringen af virksomheden C3A Medical ApS i 2006. I 2008 ændrede virksomheden navn til Cetrea A/S som et led i den fortsatte vækst i Danmark.

I 2014 tog Cetrea et stort og vigtigt skridt mod det internationale marked som en del af Getinge-koncernen og ændrede derfor i 2016 navn til Getinge Cetrea A/S. I dag er Getinge Cetrea en veletableret leverandør af innovative sundheds-it-løsninger, og vores teknologi inden for patient flow management og klinisk logistik anvendes nu af en lang række danske og internationale kunder i blandt andet Skandinavien, Schweiz, Japan og Australien. I Danmark anvendes Getinge Cetreas løsninger af læger og sygeplejersker på mere end 70 afdelinger og mere end 20 hospitaler i 4 ud af de 5 danske sundhedsregioner. Dermed er Getinge Cetrea en af de centrale leverandører inden for moderne sundheds-it.

Getinge Cetreas mål er at levere innovative og modne produkter, som muliggør, at hospitaler effektivt kan håndtere komplekse patientforløb og samtidig forbedre det kliniske arbejdsmiljø og patientsikkerheden. Gennem fortsat fokus på forskning og innovation ønsker Getinge Cetrea at være en stærk international spiller, som leverer kvalitetsprodukter, der øger effektiviteten og kvaliteten af patientbehandlingen på et hospital.

Cetrea® og iHospital® er registrerede varemærker for Getinge Cetrea.

Bliv en del af teamet

Vil du være med til at bringe patient flow management og klinisk logistik til nye højder?

Hos Getinge Cetrea er vi altid på jagt efter kvalificerede og innovative kræfter, der vil være med til at skabe fremtidens løsninger inden for patient flow management og klinisk logistik. Hvis det er dig, håber vi, du vil se nærmere på vores ledige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning, hvis vi ikke har netop din stilling åben.