Velkommen til Cetrea

Mere effektive arbejdsprocesser og patientforløb på tværs af hospitalet


Produkter

Cetrea leverer teknologi til klinisk logistik, som giver et realtids overblik over alle arbejds-processer og patientforløb i de kliniske afdelinger og på tværs af hele hospitalet. Teknologien hjælper det kliniske personale til at samarbejde, koordinere og optimere de kliniske forløb og hjælper dermed til at opnå mere effektive og sikre patientforløb og -behandling.

Læs mere

Om Cetrea

Cetreas teknologi er udviklet i tæt samarbejde med brugere, klinikkere, og universitets-forskningen i Danmark. Teknologien har været udviklet over de sidste 10 år og har vundet flere priser. I dag er Cetrea den førende levenrandør af klinisk logistik systemer, og vores systemer anvendes på mere end 70 afdelinger og 20 hospitaler rundt i hele Danmark.

Læs mere

Job hos Cetrea

Hos Cetrea søger vi lige nu udviklere, der vil være med til at udvikle Danmarks bedste IT-løsninger til sundhedssektoren. Uanset om du er uddannet inden for frontend eller backend udvikling, om du er fascineret af test eller brænder for integrationer, kan du blive en del af vores fantastiske medarbejderteam. Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere

SEKTIONER

Klik her for at gå direkte til en af vores sektioner:

Nyheder
Produkter
Bliv en del af Cetrea

PARTNERE

Kunder og partnere har adgang til vores PartnerSite, hvor vi gemmer vores dokumentation, guides og tekniske beskrivelser.

Klik her for at logge ind >>

KONTAKT OS

Cetrea A/S
Brendstrupgårdsvej 21F
DK-8200 Aarhus N.

Telefon: +45 38 400 570
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.