Udskriv

Cetrea Services

Lad eksperterne hjælpe dig med klinisk og teknisk optimering af dit hospital


Implementering

Få den mest optimale implementering af Cetreas teknologi af Cetreas egne implementerings-eksperter. Cetreas implementationspakker sørger for at du får det fulde udbytte af teknologien fra starten.

Læs mere

Support & Vedlighold

Løbende support og vedlighold af Cetrea løsninger er altid sikret. Gennem Cetreas Support & Vedligeholdelsesaftaler er du sikret at din Cetrea installation altid er opdateret og fungerer optimalt.

Læs mere

Applikationsdrift

Cetrea tilbyder drift og overvågning af din Cetrea installation. Gennem 24/7 overvågning og pro-aktive alarmsystemer, sørger Cetrea for at dit tids- og livskritiske klinisk logistik system altid er tilgængelig og kører optimalt.

Læs mere


Uddannelse

Hvis du selv ønsker at håndtere implementering og drift af din Cetrea-installation, tilbyder vi en række uddannelseskurser, som gør dig i stand til selvstændigt at håndtere Cetrea-systemerne.

Læs mere

Klinisk optimering

Vi har mange års teoretisk og praktisk erfaring med hvordan man kan optimere patientforløb og arbejdsgange på et hospital. Vi kan hjælpe dig med at arbejde mere effektiv gennem anvendelsen af Cetreas teknologi.

Læs mere

Integration Services

Cetrea er en af de førende eksperter indenfor integration af sundheds-it systemer og vi kan hjælpe dig med mange forskellige udfordringer indenfor system integration. Vi tilbyder ekspertise bl.a. indenfor HL7, IHE, og CCOW.

Læs mereSEKTIONER

Klik her for at gå direkte til en af vores sektioner:

Nyheder
Produkter
Bliv en del af Cetrea

PARTNERE

Kunder og partnere har adgang til vores PartnerSite, hvor vi gemmer vores dokumentation, guides og tekniske beskrivelser.

Klik her for at logge ind >>

KONTAKT OS

Cetrea A/S
Brendstrupgårdsvej 21F
DK-8200 Aarhus N.

Telefon: +45 38 400 570
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.