Cetrea Clinical Logistics

Udskriv

CCL4 Department

De individuelle komponenter i CCL4 pakkerne kan kombineres og konfigureres til at understøtte optimering af unikke patientforløb på mange forskellige typer af hospitalsafdelinger. Eksempelvis almen kirurgiske, gynækologiske, neurologiske, obstetriske, onkologiske og pædiatriske afdelinger. På nuværende tidspunkt tilbydes følgende prædefinerede pakker:

CCL4 Surgical

CCL4 Surgical er et "Peri-operative Coordination and Communication System", der effektiviserer arbejdsgange og patientforløb på operations-afdelinger. CCL4 Surgical er designet til at visualisere overblik over bookinger og kan integrere med lokale bookingsystemer.

CCL4 Emergency

CCL4 Emergency er et realtids koordinerings- og kommunikationssystem til skadestuer og akutmodtagelser. CCL4 Emergency er designet til at optimere koordination, kommunikation og arbejdsmiljøet på skadestuer og akutmodtagelser.

CCL4 Patient Ward

CCL4 Patient Ward er et koordinations- og kommunikations system, der optimerer patientforløb imellem afdelinger. CCL4 Patient Ward præsenterer et overblik over patienter, senge og optimerer patientforløb, arbejdsgange og koordination på sengeafdelinger.SEKTIONER

Klik her for at gå direkte til en af vores sektioner:

Nyheder
Produkter
Bliv en del af Cetrea

PARTNERE

Kunder og partnere har adgang til vores PartnerSite, hvor vi gemmer vores dokumentation, guides og tekniske beskrivelser.

Klik her for at logge ind >>

KONTAKT OS

Cetrea A/S
Brendstrupgårdsvej 21F
DK-8200 Aarhus N.

Telefon: +45 38 400 570
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.