Nyheder fra Cetrea

Udskriv

Horsens udvider brugen af Cetrea

Skrevet af Julie Trøllund Jensen.

Fra mandag d. 6/7 bliver det muligt at bestille særlige diæter via storskærmsklienterne og online.

Hospitalsenheden Horsens har fundet en ny måde at udnytte funktionaliteten i Cetreas softwareløsning og kan fra på mandag benytte systemet til også at bestille diæter. Denne udvidelse af funktionaliteten muliggøres af at også Centralkøkkenet på HEH har adgang til Klinisk Logistik og herigennem kan følge antallet af patienter, hvilket bruges til planlægning og nu også til bestilling af særlige diæter.

Det er dog i høj grad på afdelingerne, den nye bestillingsprocedure kan mærkes. Med den nye arbejdsgang bliver patienternes eventuelle diæter tydeliggjort, hvilket giver en langt bedre patientoplevelse, samtidig med at risikoen for fejlservering og allergiske reaktioner nedbringes.

Systemet sender desuden automatisk besked til køkkenet ved udskrivelse af patienter, så unødig produktion af diæter undgås.

Tilpasning er vejen frem

Cetrea-systemets latente fleksibilitet gør det muligt at tilpasse det efter de behov, der måtte være i den enkelte organisation. Løbende forbedringer og ændringer i arbejdsgange kan dermed implementeres i systemet direkte på hospitalet, så hver afdeling kan få det optimale ud af løsningen.


SEKTIONER

Klik her for at gå direkte til en af vores sektioner:

Nyheder
Produkter
Bliv en del af Cetrea

PARTNERE

Kunder og partnere har adgang til vores PartnerSite, hvor vi gemmer vores dokumentation, guides og tekniske beskrivelser.

Klik her for at logge ind >>

KONTAKT OS

Cetrea A/S
Brendstrupgårdsvej 21F
DK-8200 Aarhus N.

Telefon: +45 38 400 570
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.