Velkommen til Getinge Cetrea

Getinge Cetrea er førende inden for patient flow management-løsninger. Vores løsning, CCL, sikrer gennemsigtighed, samarbejde og overblik i og mellem afdelinger, så ledelsen og plejepersonalet kan fokusere på at give patienten den bedst mulige behandling.

Fuld kontrol over hospitalsflowet

CCL understøtter en bedre udnyttelse af ressourcer og skaber komplet overblik over patientflowet for både personale og ledelse. Løsningen opdateres i realtid og giver dermed et langt bedre beslutningsgrundlag for de daglige udfordringer.

Bedre behandling

CCL understøtter dynamisk kommunikation ved at vise realtidsinformation om patienter i og på tværs af afdelinger. Systemets fleksible opbygning gør det desuden muligt for personalet af definere standardiserede behandlingsplaner og dermed sikre en strømlinet patientbehandling.

Et roligt behandlingsmiljø

Med relevant behandlingsinformation tilgængeligt på dedikerede skærme på tværs af hospitalet bidrager CCL til øget patientfokus og understøtter bedre kommunikation mellem personale, patienter og pårørende.

Sådan lyder udgangspunktet for de månedlige Tech Talks, som Cetrea har genintroduceret i 2016. Her har Cetreas udviklere mulighed for at holde et oplæg for kolleger om emner inden for it-udvikling, de brænder for, og som kan give inspiration til andre med samme interesse.

Målet for Tech Talks er at fordre videndeling og udvide kollegernes horisont inden for tekniske tiltag, der ikke nødvendigvis er en del af det daglige arbejde. Emnerne strækker sig derfor fra alt lige fra hobbyprojekter, over teorien bag en afhandling, udfordringer fra et tidligere job (og hvordan de blev løst), til en ny teknologi eller lignende.

Med Tech Talks sætter Cetrea rammerne for en uformel, men faglig snak om emner inden for it-udvikling, der styrker det kollegiale fællesskab samtidig med, at der videndeles derudaf.

Property Based Testing

Fredagens oplæg omhandlede fordele og ulemper ved Property Based Testing, introduceret af Cetrea QA Engineer, Andreas Joecker. Med udgangspunkt i gode eksempler udfoldede han ideen og praktikken bag en af de testmetoder, der har skabt et hype i de sidste 2-3 år.