Nyheder fra Cetrea

Udskriv

Cetrea sætter fokus på videndeling

Skrevet af Julie Trøllund Jensen til .

Formatet er simpelt: Et 10-30 minutter oplæg om en emne inden for udvikling, der kan have interesse for kollegerne

Sådan lyder udgangspunktet for de månedlige Tech Talks, som Cetrea har genintroduceret i 2016. Her har Cetreas udviklere mulighed for at holde et oplæg for kolleger om emner inden for it-udvikling, de brænder for, og som kan give inspiration til andre med samme interesse.

Målet for Tech Talks er at fordre videndeling og udvide kollegernes horisont inden for tekniske tiltag, der ikke nødvendigvis er en del af det daglige arbejde. Emnerne strækker sig derfor fra alt lige fra hobbyprojekter, over teorien bag en afhandling, udfordringer fra et tidligere job (og hvordan de blev løst), til en ny teknologi eller lignende.

Med Tech Talks sætter Cetrea rammerne for en uformel, men faglig snak om emner inden for it-udvikling, der styrker det kollegiale fællesskab samtidig med, at der videndeles derudaf.

Property Based Testing

Fredagens oplæg omhandlede fordele og ulemper ved Property Based Testing, introduceret af Cetrea QA Engineer, Andreas Joecker. Med udgangspunkt i gode eksempler udfoldede han ideen og praktikken bag en af de testmetoder, der har skabt et hype i de sidste 2-3 år.


SEKTIONER

Klik her for at gå direkte til en af vores sektioner:

Nyheder
Produkter
Bliv en del af Cetrea

PARTNERE

Kunder og partnere har adgang til vores PartnerSite, hvor vi gemmer vores dokumentation, guides og tekniske beskrivelser.

Klik her for at logge ind >>

KONTAKT OS

Cetrea A/S
Brendstrupgårdsvej 21F
DK-8200 Aarhus N.

Telefon: +45 38 400 570
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.