Om Cetrea

Transparente og effektive patientforløb

Historien bag Cetrea

Cetreas første produkt (CCL4 Surgical) og den underliggende teknologi blev oprindeligt udviklet som en del af forskningsprojektet "Det Interaktive Hospital" (iHospital®). Dette forskningsprojekt var et samarbejde mellem forskere fra datalogisk institut ved Aarhus Universitet, Horsens Sygehus, Alexandra Instituttet samt en række mindre virksomheder.

iHospital®-projektet resulterede i en ny generation af teknologi for det kliniske personale, som i sit strategiske fokus er radikalt anderledes end mere traditionelle kliniske systemer til et hospital. Klinikernes begejstring for den nye løsning resulterede i etableringen af virksomheden C3A Medical ApS i 2006. I 2008 ændrede virksomheden navn til Cetrea A/S som et led i den fortsatte vækst.

Cetrea® og iHospital® er registrerede varemærker for Cetrea.

Cetrea i dag

I dag er Cetrea en veletableret leverandør af innovative sundheds-it-løsninger, og vores teknologi indenfor klinisk logistik anvendes nu af en lang række danske kunder. Cetreas løsninger anvendes af læger og sygeplejersker på mere end 70 afdelinger og mere end 20 hospitaler i 4 ud af de 5 danske sundhedsregioner. Som sådan er Cetrea en af de centrale leverandører indenfor moderne sundheds-it.

Cetreas mål er at levere innovative og modne produkter, som muliggør, at hospitaler effektivt kan håndtere komplekse patientforløb og samtidig forbedre det kliniske arbejdsmiljø og patientsikkerheden. Gennem fortsat fokus på forskning & innovation ønsker Cetrea at være en stærk international spiller, som leverer højkvalitetsprodukter, der øger effektiviteten og kvaliteten af patientbehandligen på et hospital.

Priser

  • 2016 – For andet år i træk kåret som Børsen Gazelle-virksomhed.
  • 2015 – Top ti blandt Region Midts Gazelle-virksomheder.
  • 2012 – 3. plads i "The EU SME eHealth Solution"-konkurrencen på WoHIT 2012 i København.
  • 2011 – Red Herring Global Top 100 Winner. "Red Herring"-prisen er en af de mest prestigefyldte priser, som gives til innovative teknologivirksomheder.
  • 2011 – CCL4 Patient Ward vinder Produkt-prisen i kategorien for IT-løsninger.
  • 2010Ernst and Young Entrepeneur of the Year 3. plads i "Start-Up" kategorien.
  • 2008Den Gyldne Skalpel fra Dagens Medicin blev givet til Horsens Sygehus for dets innovative forskningssamarbejde omkring udviklingen af "Det Interaktive Hospital". Prisen blev uddelt af sundhedsministeren.SEKTIONER

Klik her for at gå direkte til en af vores sektioner:

Nyheder
Produkter
Bliv en del af Cetrea

PARTNERE

Kunder og partnere har adgang til vores PartnerSite, hvor vi gemmer vores dokumentation, guides og tekniske beskrivelser.

Klik her for at logge ind >>

KONTAKT OS

Cetrea A/S
Brendstrupgårdsvej 21F
DK-8200 Aarhus N.

Telefon: +45 38 400 570
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.